28 Aralık 2014 Pazar

Windows 8.1 Embedded Industry Pro - Ücretsiz Lisanslı İnceleme


Windows Dream Spark uygulamasının üniversite öğrencilerine ücretsiz olarak sunduğu Win 8.1 Pro sürümünü nasıl indirebileceğinizi anlatmak için bizde indirdik ve test ettik.

İndirmek için üniversite öğrencisi olmanız ve  aşağıdaki adımları takip etmelisiniz :

1-) İlk olarak Dream Spark adresini açıyoruz.Ve sağ üst köşede Sign Up ' a tıklıyoruz.

2-) Sistem sizi microsoft e-mail hesabınızı açmaya yönlendirecek , eğer bir e-mail hesabınız yoksa kayıt olup açmalısınız , hesabınız var ise giriş yaparak sisteme girebilirsiniz.

3-) Sizden okuduğunuz üniversitenin adını ve okulun size verdiği .edu uzantılı email adresinizi yazmanızı isteyecek buraları eksiksiz doldurduktan sonra okul e-mail adresinize bir aktivasyon linki gönderilecek ve bu like tıklayarak aktive etmeniz gerekecek.

4-) Bu adımlardan sonra Dream Spark anasayfasının üst kısmında Student yazan kısma girin , alt kısımda Download Software kısmından indirebileceğiniz yazılımları göreceksiniz.

5-) Buradan Windows 8.1 Industry Pro Update yazan pakete tıklıyoruz ve açılan sayfada Download yazısına tıklayarak İndirme yöneticisiyle .iso uzantılı kurulum dosyasını indiriyoruz ve Get Key linkine tıklayarak keyimizi alıyoruz ve bir kenara yazıyoruz.

6-) Daha sonra windows 8,1 pro.iso dosyanızı nasıl kurmanız gerektiğini bilmiyorsanız sitemizde gayet açıklayıcı bir şekilde daha önceden yazmıştık kolay gelsin.






Bu sürümün diğer normal windows sürümlerinden hiç bir farkı yok tek sorun üniversite öğrencisi olmak ve ya bir tanıdık öğrenci bulmak sonrası güncellemeleri rahatlıkla alabileceğiniz yasal ve stabil bir işletim sistemine sahip oluyorsunuz hemde ücretsiz !

0 yorum:

Yorum Gönder